sáb, 07 mar | El Despertar Vic

TALLER NEUROGRÀFICA

dibuixa l'estructura del teu subconscient
Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
TALLER NEUROGRÀFICA

Horario y ubicación

07 mar 2020 10:00 – 14:00
El Despertar Vic, Vic, Barcelona, España

Acerca del evento

NEUROGRÀFICA

Mètode creat per un psicóleg i coach rus Pavel Piskarev on  cadascú de nosaltres podem canviar la nostre vida.

La neurogràfica dibuixa l'estructura del subconscient, expressant qualsevol situació i/o emoció mitjaçant símbols, figures, línies, etc... aconseguint que el subconscient trobi el camí fàcil per sortir-se'n de situacions complicades.

Es fa servir mètodes de dibuixos simples que qualsevol persona pot fer, podriem dir que és una eina de meditació ja que és una conexió amb un mateix i amb l'univers.

En la neurogràfica es produeixen estructures cel-lulars i objectes còsmics, al dibuixar-los podem dir que estem fent conexions neuronals i estructures de reds cerebrals, canvien ràpidament l'estat emocional de la persona.

Aquesta tècnica fa servir algoritmes i seqüències que provoquen que la persona estigui en armonia i equilibri amb les seves emocions, en relació a una situació que preocupa actualment. Com a resultat la seva realitat canvia i es transforma experimentant situacions realment increibles.

En aquest taller apendrem els aspectes bàsics del mètode per a resoldre els problemes de la vida diària (estrés, dolor, traumes, ruptures, etc....)

Facilita: Sandra

Aportació: 35€

Reserva plaça: 630477079

Compartir este evento