sáb, 28 mar | El Despertar Vic

EL SECRET PER A ACONSEGUIR TOT ALLÒ QUE DESITGES

Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
EL SECRET PER A ACONSEGUIR TOT ALLÒ QUE DESITGES

Horario y ubicación

28 mar 2020 10:00 – 14:00
El Despertar Vic, Vic, Barcelona, España

Acerca del evento

Et sents satisfet / a amb la teva vida: amb el teu treball, les teves relacions ...? 

T'agrada on vius i com és la teva vida en general? 

Et veus vivint com ara, dins de 2 a 4 anys o t'agradaria canviar alguna cosa de la teva vida, complir algun somni o meta? 

Creus que ets feliç, et sents feliç o insatisfet? Si la teva vida no és com desitges, les teves relacions, la teva feina o l'economia no et satisfan, t'animo a assistir al taller on t'ensenyarem com crear i materialitzar la vida dels teus somnis. Aprèn a conquerir els teus objectius i metes. 

Et donarem LES CLAUS DE L'ÈXIT PER ACONSEGUIR EL QUE VOLS! Amb voler atraure el que somies o penses no és suficient per crear la vida que somies, tampoc ho són els pensaments i afirmacions positives. Al taller t'ensenyarem el SECRET i totes les claus perquè manifestis el que sí vols. 

Aprèn com SER EL CREADOR DE LA TEVA VIDA Què aprendràs ✔︎ El Secret que et falta per atreure o manifestar el que desitja. ✔︎Cómo crear abundància de tot el millor ✔︎ La base per sintonitzar amb el teu millor futur "potencial" (en el camp quàntic d'infinites possibilitats) ✔︎ Connectaràs amb la teva saviesa interior ✔︎ Elimina vells patrons i programes per donar pas a tot el millor que mereixes, gràcies a la neurociència. ✔︎ El Mètode, pas a pas, per convertir-te en el Creador de la teva vida

Facilita: Sandra

Aportació: 35€

Reserva plaça: 630477079

Compartir este evento