sáb, 22 feb | El Despertar Vic

DAURAT: SEGUNDO RAYO METAFÍSICO

La saviesa divina en acció: Saviesa, Il·luminació, Pensaments elevats, Reflexió, intel·ligència, èxit en els exàmens.
Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
DAURAT: SEGUNDO RAYO METAFÍSICO

Horario y ubicación

22 feb 2020 16:00 – 18:00
El Despertar Vic, Vic, Barcelona, España

Acerca del evento

INICIACIÓ ALS SET RAIGS 

Tot vibra, i aquesta ondulació és la que anomenem Llum. 

D'una manera general, veiem que aquesta Llum es manifesta a través de Set Raigs principals. Aquests Raigs hem de conèixer-los també, en la seva màxima expressió, com "Foc Sagrat" o "Set Flames"; per això parlarem sempre referint-nos a ells d'una manera o altre. 

Això fa al·lusió al fet que ells contenen l'Energia Pura Universal, que són capaços també de transmetre. Tenen, a més, la seva manifestació en el cos causal humà; pel que tots nosaltres vam rebre de forma conscient, o inconscient, l'energia i les benedicions d'aquests raigs constantment. Aquests 7 raigs componen la nostra aurèola de llum. Els colors provenen de la desfragmentació de la llum espiritual. Cada raig està governat per un Chohan que és el mestre de la integritat de l'energia. Un Arcàngel està encarregat de vigilar la distribució de les energies d'aquest raig. Els àngels distribueixen l'energia individualment, en funció de la demanda. Cada un està lligat a un o molts raigs en funció de la seva obra quotidiana.

Dissabte 22 febrer:  Segon Raig -. raig groc La saviesa divina en acció: Saviesa, Il·luminació, Pensaments elevats, Reflexió, intel·ligència, èxit en els exàmens.

Facilita: Teresa Cabrera

Aportació: 40€  ( 15€ pels repetidors )

Reserva plaça: 630477079

Compartir este evento