sáb, 23 nov | El Despertar Vic

CURS INICIACIÓ BOLS TIBETANS

Inclou aquesta teràpia amb els bols tibetans i el cant d l'OM a la teva consulta si ets terapeuta o per la teva propia meditació.
Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
CURS INICIACIÓ BOLS TIBETANS

Horario y ubicación

23 nov 2019 10:00 – 14:00
El Despertar Vic, Vic, Barcelona, España

Acerca del evento

Des de fa segles, els lames i mags del Tibet fabriquen i utilitzen uns bols metàl·lics especials per induir estats mentals de profund benestar, augmentar l'energia vital, sincronitzar els chakras, aprofundir en la relaxació i meditació, reduir l'estrès, ... en definitiva, millorar la salut mental i, com a conseqüència, millorar la nostra salut física. La freqüència emesa pels bols tibetans és de 432 Hz que és la freqüència que està en ressonància amb la natura i l'univers. Introdueix-te en el fantàstic món de la vibració i sigues tu mateix qui la produeixi a través del curs introductori de Bols Tibetans.

TALLER D'INICIACIÓ AMB BOLS TIBETANS !!!

Taller per aprendre a tocar els bols tibetans. La durada del taller serà de 10 a 14 hores *Explorem la història, els usos, materials i tipus ... *Neteja i preparació abans d'usar els bols tibetans *Aprendre a tocar-los: fregar i colpejar, harmònics i freqüències

* L'ús en Tai txi i Ioga dels bols tibetans *Beneficis i pràctica de Teràpia amb bols tibetans *Cercle de so i sanació amb bols tibetans *Chakras i bols tibetans El taller serà totalment pràctic.

Facilita: Maestro Ananta Sri

Aportació: 50 € 

Joc de 3 Bols Tibetans de la India 145€ (opcional)

Reserva plaça: 630477079 

Compartir este evento