sáb, 25 abr | El Despertar Vic

BLANCO: CUARTO RAYO METAFÍSICO

La pureza y la transparencia divina en acción: Transparencia, claridad, pureza, honestidad, arte.
Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
BLANCO: CUARTO RAYO METAFÍSICO

Horario y ubicación

25 abr 2020 16:00 – 18:00
El Despertar Vic, Vic, Barcelona, España

Acerca del evento

INICIACIÓ ALS SET RAIGS 

Tot vibra, i aquesta ondulació és la que anomenem Llum. 

D'una manera general, veiem que aquesta Llum es manifesta a través de Set Raigs principals. Aquests Raigs hem de conèixer-los també, en la seva màxima expressió, com "Foc Sagrat" o "Set Flames"; per això parlarem sempre referint-nos a ells d'una manera o altre. 

Això fa al·lusió al fet que ells contenen l'Energia Pura Universal, que són capaços també de transmetre. Tenen, a més, la seva manifestació en el cos causal humà; pel que tots nosaltres vam rebre de forma conscient, o inconscient, l'energia i les benedicions d'aquests raigs constantment. Aquests 7 raigs componen la nostra aurèola de llum. Els colors provenen de la desfragmentació de la llum espiritual. Cada raig està governat per un Chohan que és el mestre de la integritat de l'energia. Un Arcàngel està encarregat de vigilar la distribució de les energies d'aquest raig. Els àngels distribueixen l'energia individualment, en funció de la demanda. Cada un està lligat a un o molts raigs en funció de la seva obra quotidiana.

Dissabte 25 d'abril:  Quart Raig -. raig Blanc  La pureza y la transparencia divina en acción: Transparencia, claridad, pureza, honestidad, arte.

Allibera el camí del teu cor d'antics llasts. Reuneix el valor necessari i segueix el camí del teu cor ... Què pots fer amb la teva vida quan tot s'ensorra al teu voltant? 

Fins a quin punt et coneixes a tu mateix? Amb què somies? Què t'ha bloquejat o et posa exigències? Fes un balanç de la teva vida fins ara i de tu mateix. Ets feliç en el teu treball? Ets feliç en la teva vida? Què et reté? Estira't la teva pròpia mà i concíliat amb tu mateix. Perdona't els errors que vas cometre. Aquests han tingut lloc perquè tu maduressis. Reconcilia't totalment amb tu mateix. Les experiències del passat t'han servit d'alguna cosa, dóna'ls les gràcies i continua el teu camí.

Facilita: Teresa Cabrera

Aportació: 40€  ( 15€ pels repetidors )

Reserva plaça: 630477079

Compartir este evento